Ostatni dzień pobytu naszych zagranicznych gości w ramach projektu „We are what we eat” upłynął pod znakiem degustacji specjałów polskiej kuchni, wspólnej zabawy w rytm tańców ludowych oraz podsumowywania spotkania projektowego w Kraśniku.

Czytaj więcej...

Realizując zadania projektowe w czwartkowe przedpołudnie grupa udała się na wycieczkę do nowoczesnego zakładu przetwórstwa owoców 'Sambor' w Samborcu, gdzie młodzież poznała tajniki produkcji zdrowego, pozbawionego konserwantów koncentratu jabłkowego, który w postaci rozcieńczonej) grupa mogła także skosztować w trakcie degustacji kończącej wycieczkę po zakładzie. Kolejnym etapem wycieczki było zwiedzanie pobliskiego Sandomierza, który urzekł gości i jednocześnie zaciekawił swoją 'krwawą' historią. Na szczęście po porannej mżawce dosyć szybko pojawiło się piękne wiosenne słońce, które umiliło pobyt w tym urokliwym historycznym mieście. 

Zapraszamy do galerii ...

Za nami trzeci dzień wizyty zagranicznych gości w ramach projektu „We are what we eat”. Uczniowie oraz ich opiekunowie spędzili środowe przedpołudnie w sali gimnastycznej naszego Zespołu, gdzie brali udział w wykonywaniu zadań związanych z projektem.

Czytaj więcej...

Wtorek, 17 kwietnia 2012 roku był drugim dniem realizacji projektu „We are what we eat” Nasza młodzież wraz z gośćmi spędziła ten dzień w Lublinie.

Czytaj więcej...

16 kwietnia w sali gimnastycznej naszego Zespołu odbyło się uroczyste rozpoczęcie tygodniowego spotkania w ramach projektu „We are what we eat” finansowanego z programu Comenius. W gościnnych progach naszej szkoły powitaliśmy 24 uczniów z Francji, Hiszpanii i Włoch oraz ich opiekunów.

Czytaj więcej...

Brązowa Tarcza

Kalendarz

100 lat "Górki"

Projekty unijne

 

rpo

 

 

 

Ustawienia szablonu
Wybierz kolor
Red Green Blue Gray
Kolor tła
Kolor tekstu
Czcionka Google
Rozmiar czcionki
Krój czcionki
Scroll to top